Георги Захариев

Георги Захариев

Футболен агент и основател на Кампиония

Георги Захариев е футболен агент и основател на Кампиония. Той има изградена мрежа от контакти в страни като България, Китай, Италия, Англия, Македония, Германия, Австрия и Катар. Владее няколко езика, сред които китайски. Неговата мисия е да помага на младите спортисти в България да достигнат своя пълен потенциал.

Александър Захариев

Александър Захариев

Футболен треньор и консултант

Александър Захариев е футболен треньор и консултант. По настоящем работи в най-добре функциониращата футболна школа в България - тази на Славия (София). Като част от нашия екип, Александър има отговорност за набелязването на млади играчи с потенциал и консултирането им по теми свързани с тяхното развитие и изграждане като професионалисти.

Др. Райна Стоянова

Др. Райна Стоянова

Доктор, диетолог

Др. Райна Стоянова безспорно е един от най-обещаващите диетолози в Европа. Тя е работила с Ф.К. Левски (София), бившия световен шампион по шах Веселин Топалов и френската тенис звезда Цонга. Райна е възпитаник на легендарния Пиер Дюкан и е специализирала в неговата клиника в Париж. Също така е член на Международната асоциация по спортно хранене, базирана в САЩ.

Анелия Пламенова

Анелия Пламенова

Консултант по спортно право

Анелия е завършила право в Софийския университет и към момента следва своята магистратура по Бизнес право в Шанхай. Със своята страст към спорта, тя е незаменима част от нашия екип.