Най-мащабната анкета за футболни треньори в България

Анкета за треньори по футбол

Като част от нашата мисия да помогнем на българския футбол да върви в правилната посока, решихме да направим анкета, която да обхване всички български треньори. Смятаме, че един човек е трудно да направи революция, но когато група хора е обединена от желание за промяна, то чуваемостта и резултатите могат да бъдат големи. Ето защо за нас е изключително важно да разберем какво мислят българските треньори по редица теми и проблеми в мъжкия и детско-юношеския футбол.

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ПОПЪЛНИТЕ АНКЕТАТА?

Резултатите ще бъдат споделени на нашия сайт, както и с БФС и БТШФ. Вярваме, че когато има официална представителна анкета, те ще се вслушат във вашите предложения и мнения. Същевременно няма да искаме да разкривате името си или в кой клуб работите. Това не е важно и ние искаме отговорите да са честни и искрени, затова предпочитаме всичко да е анонимно. Важното в случая е да успеем да разберем къде според вас са проблемите в българския футбол и как те могат да бъдат решени. *ВАЖНО: анкетата е насочена към треньорското съсловие. Моля всички родители и състезатели да се въздържат от попълването й – предстоят отделни анкети, които ще са специално за вас. Ако все пак имате желание да помогнете, ще сме благодарни да изпратите линк към анкетата на всички треньори, които познавате.

С КАКВО ТАЗИ АНКЕТА Е ПО-РАЗЛИЧНА?

Ще използваме професионален софтуер, с който след това ще може да анализираме отговорите детайлно. Например ще може да филтрираме какво мислят само треньорите с Б лиценз относно това дали трябва да има класиране при децата до 12 годишна възраст или какво мислят само треньорите с А лиценз относно това дали юношите трябва да играят със схемата на първия отбор и т.н. Софтуерът ще ни даде възможности да влезем в изключителна конкретика, каквато досега не е постигана. Това ще позволи да се извлече информация, която представена пред различните клубове, БФС или БТШФ може най-малкото да накара ръководните фактори там да се замислят върху своите грешки и да се вслушат в гласа на треньорите. Защото точно вие, треньорите, сте тези, които всеки ден виждате проблемите от първо лице и точно вие сте тези, от които в най-голяма степен зависи бъдещето на българския футбол. Вярваме, че вашето мнение трябва да бъде чуто. За да попълните анкетата, моля натиснете линка: