Корвър организира първия по рода си футболен камп в България

Остават по-малко от две седмици до провеждането на първия в България камп на Корвър. Датите са 1-5 юли, мястото е Национална Спортна Академия в София. За тези от вас, които не знаят – Корвър Коучинг е световноизвестна методика за повишаване на техническите качества на футболистите. Тази методика е успешно прилагана повече от 30 години в страни като Холандия, Италия, Англия, Испания, Франция, САЩ и по целия свят. Едни от най-добрите треньори в света са използвали методите й в клубове като Аякс, Байерн Мюнхен, Арсенал, Олимпик Марсилия, Ювентус, Бенфика, Нюкасъл, Милан, Лацио, Интер и френския национален отбор.

Играчи като Гaрет Бейл са избрали Корвър, за да подобрят играта си в своите юношески години!

9 от играчите в Японския национален отбор, който достигна до осминафиналите на последното световно първенство в Русия, са преминали през академии на Корвър в Япония! Синът на Патрик Клуйверт, Джъстин, е взимал допълнителни тренировки в Корвър академия в Холандия, докато е тренирал в Аякс! Малко след навършване на 19 годишна възраст, той премина в Рома за 18 милиона евро!

Едни от най-добрите играчи в света и техните родители са избрали футболна методика номер 1 в света – Корвър.  Вече това е възможно и в България! Местата на кампа са ограничени, за да може на всяко дете да се обърне максимално внимание. За допълнителна информация, контакти и записвания, моля натиснете тук: