Анализ на футболни мачове

Стани по-добър треньор с програмата ONCE

Имаме удоволствието да ви представим поредното партньорство на Кампиония, този път с хърватската компания ONCE. ОNCE е софтуер, който помага на треньорите да режат видеа от мачовете на отбора си, да правят компилации на играчи, да групират действия, да анализират моменти, да чертаят графики и много други неща. Програмата се ползва от всички треньори на Динамо Загреб, националния отбор на Хърватия, Айнтрахт Франкфурт и т.н. Повече информация може да намерите на сайта им ТУК.

Софтуерът вече е преведен на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! По този начин работата на родните треньори става още по-лесна и приятна. Какво може да правите с ONCE:

  • да режете моменти от вашите двубои или тези на противниците ви
  • да маркирате играчи и съответните действия, които са направили в мача
  • да правите компилации на различни играчи
  • да правите видео анализ на отбора си посредством многото функции
  • да подготвяте лесно презентации на футболни теми
  • да показвате грешките или правилните действия на всеки отделен играч

ONCE категорично е най-удобният и лесен за ползване футболен софтуер в света. Може да се убедите сами като ползвате безплатно 14 дневен пробен период. В допълнение на всичко това, успяхме да договорим и специална отстъпка от 10% за всички български треньори. Просто при плащане трябва да изберете Enter promotional code, както е показано на снимката. Там въвеждате промо код bulgaria и това е всичко.

ONCE promo code

ONCE имат изключително любезен и отзивчив екип, който може да отговори на всеки въпрос относно ползването на софтуерът им. В допълнение на това, записахме специално видео обучение на български език, с което да въведем всички треньори относно тънкостите при ползването на платформата.

Това е софтуер, който ще направи всеки един треньор още по-добър в работата си. Не случайно всички треньори в академията на Динамо Загреб ползват именно ONCE. Това е и перфектният подарък, който родителите могат да направят за треньора на своите деца.

Ето и видеото на български език, което заснехме с цел да улесним всички, които ползват програмата: