Анкета за родители на деца, трениращи футбол

Семейство

Както повечето от вас знаят, в началото на тази година Кампиония организира анкета за треньори по футбол. Резултатите се оказаха изключително интересни и бяха изпратени с официално писмо до БФС. Последва среща със зам-изпълнителния директор на футболния съюз, на която бяха обещани конкретни действия за подобряване на работата и знанията на българските треньори. Резултатите от анкетата може да видите ТУК.

Нашата следваща стъпка е да успеем да разберем как разсъждават и с какви проблеми се сблъскват родителите на деца и юноши, които тренират футбол. Семейството е изключително важен фактор, който може да окаже огромно влияние върху развитието и кариерата на всеки един играч.

Целта ни е да съберем максимално честни и искрени отговори и поради тази причина анкетата е анонимна. Обобщените резултатите ще бъдат споделени с БФС, както и с всички футболни клубове и академии в България. Надяваме се, че това от една страна ще допринесе за по-добро разбиране на родителите от страна на футболните треньори, а от друга страна ще помогне на родителите да осъзнаят дали има какво да подобрят в комуникацията си с наставниците и дори със своето собствено дете. Обръщаме се с молба към всички хора, които искат нещо във футболна България да се подобри – моля споделете анкетата с всеки родител на дете, трениращо футбол. А ето и самата анкета: