Марто Бойчев, Стивън Гаоте, Любомир Каракашев

Млади футболисти с уникални за България спонсорски договори

Имаме огромното удоволствие да съобщим една новина, която се надяваме да промени изцяло начина, по който големите компании гледат на българските деца, занимаващи се със спорт. Трима наши футболисти станаха рекламни лица за България на най-добрата марка GPS системи в света – STATSports. Марто Бойчев, Стивън Гаоте и Любомир Каракашев са юношески национали на България, родени през 2008-ма година. След съвместно решение между Кампиония и STATSports, тримата станаха част от рекламната стратегия на марката за България.

Това е голяма новина не само за тези изключително талантливи спортисти, но и за целия български спорт. От години се опитваме да убедим родни и чуждестранни марки да подкрепят младите състезатели у нас. Корупция, лош имидж, малък пазар – чували сме тези оправдания стотици пъти. Същевременно родни „инфлуенсъри“ получават подаръци на стойност хиляди левове всеки месец, за да качват безсмислени постове в социалните мрежи. България има нужда от истински примери за младите хора. Примери, които могат да вдъхновяват.

Смятаме, че инвестицията в талантливите деца на България ще отключи вълна от позитиви след себе си.

  1. Спонсорираните млади състезатели ще осъзнаят, че положеният труд и усилия биват възнаградени.
  2. Това ще стимулира множество деца и родители да погледнат на спорта под друг ъгъл. Ще покажем, че наистина си струват тези години на лишения, лагери, ранно ставане, купуване на екипи и пътувания за мачове.

За да разберете значимостта на сътрудничеството със STATSports, прилагаме снимка на спонсорираните от компанията футболисти в Англия. Ако искате да разберете как устройствата могат да помогнат на всеки един млад състезател, може да прочетете повече по темата ТУК. Към момента има и специална промоция за България, като може да закупите GPS с 20% отстъпка. За целта, трябва да въведете код GZ20 точно преди плащането на поръчката.

Английските национали Рахим Стърлинг, Хари Кейн и Фил Фодън са част от звездите, които са рекламни лица на STATSports. Редом до тях вече са и трима български футболисти. За нас е чест да ви ги представим:

Marto Boychev

Марто Бойчев

Състезател в школата на ЦСКА 1948, роден през 2008-ма година. Играе на позицията зад нападателя. Марто е изчезваща порода футболист и продукт на комбинацията от уличен футбол, много индивидуална работа и характер на лъв.

Steven Gaote

Стивън Гаоте

Състезател в школата на Левски София, роден през 2008-ма година. Играе като дясно крило. Отличава се с уникална бързина и голмайсторски нюх. До момента в официални мачове за Левски има феноменалната статистика от 43 мача и 40 гола. Стиви е истински лидер на терена, който никога няма да се скрие във важните мачове.

Lubomir Karakashev

Любомир Каракашев

Състезател в школата на Левски София, роден през 2008-ма година. Играе като ляво крило. Любо е един от най-техничните футболисти в детско-юношеския футбол в България. Притежава уникален талант, който може да го изведе до върховете на световния футбол.

Благодарим за протегнатата ръка от STATSports и вярваме, че това е само началото. Ние от Кампиония няма да спрем да помагаме на най-талантливите състезатели. Това е наша мисия. В последните години зададохме нови стандарти и правим неща, които никога досега не са правени в България. Надяваме се, че успяваме и поне малко да вдъхновим младите футболисти и да ги караме да вярват, че с много труд и постоянство, ще могат да осъществят своите мечти.

Отправяме и апел към всички български и чуждестранни компании – талантливите деца на България имат нужда от вас! Нека заедно им помогнем и покажем, че има смисъл да избират спорта пред улицата!

*Специални благодарности и на нашия фотограф Огнян Ангелов. Може да се свържете с него на https://ognianangelov.com/