Най-добрите моменти + презентациите от футболния уебинар

След изключителния успех на изминалия уебинар, решихме да направим компилация с най-важните моменти. Надяваме се, че по този начин, максимален брой хора ще успеят да се докоснат до някои от идеите на лекторите, дори и да са пропуснали събитието на живо. Знаете, че първият ден бе излъчен само през платформата Зуум. След съгласието на 4-мата треньори, за което им благодарим, предоставяме извадки от техните презенации и в pdf вариант. Пълен запис на втория ден може да гледате на фейсбук страницата на Кампиония, а ето и 27-минутната компилация с подбрани моменти от цялото събитие:

Тук може да свалите и част от презентациите:

Адриан Ганчев

Лъчезар Димов

Александър Захариев

Данаил Иванов

Огромни благодарности към 4-мата лектори. В двата дни бяха изнесени лекции за общо над 10 часа! И това са само моментите, които виждате вие. Подготовката и организацията на нещо подобно отнема дни целенасочен труд, а трупането на знания, които да можеш да поднесеш в такава форма, отнема години! При това те го направиха абсолютно безплатно, в помощ на българския футбол.

Не на последно място бихме искали да благодарим и на всички зрители, които взеха участие в уебинара през Зуум и Фейсбук. Някои от вас бяха истински герои, като издържаха двудневни маратони от по 5 часа. За всички, които не успяха да се включат по една или друга причина, имаме молба – молим ви, абонирайте се за имейл бюлетина на Кампиония и ни последвайте във Фейсбук. Така ще сте сигурни, че няма да пропуснете предстоящите ни събития. Някои от тях ще са с лимитиран брой участници и предстоят скоро.

Абонирайте се за имейл бюлетина на Кампиония тук: