Благотворителен футболен уебинар в подкрепа на Стивън Бориславов

Кампиония организира поредния за годината футболен уебинар, подходящ за всички треньори, родители и състезатели по футбол. Първото такова събитие се проведе през месец януари и постигна голям успех – над 300 участника на живо, над 6000 гледания и безброй положителни отзиви.

Благотворителният треньорски уебинар ще бъде безплатен за участниците, но ще бъде с призив да се помогне на Стивън Бориславов за лечението на неговото заболяване в Германия, което ще струва 200 000 евро. Всеки един (независимо родител или треньор), който желае да помогне за инициативата, нека го направи чрез банков превод (детали за сметката по-долу) или PayPal (steven_borislavov@abv.bg) и да изпрати платежното на имейл (masolino@mail.bg) или да остави снимка на документа като коментар под поста тук или по време на уебинара, за да можем да покажем силата на треньорската и футболната общност в България и да съберем голяма сума за детето. Обяваваме плаваща ‘‘такса“ от около 50 лева за уебинара, като всеки един може да направи превод на средства, колкото има възможност. (Всеки желаещ да дари повече е добре дошъл).

Събитието ще се проведе на 13.02 (неделя) от 18:00 часа.

Първи в 18:00 ще започне Васил Цветков с тема „GPS системи и двигателен анализ във футбола“.

Васил е на 28 години и е бивш състезател по лека атлетика, като през последните шест години се занимава с кондиционната подготовка на състезатели по футбол.

Завършва спортното си образование в НСА Васил Левски. Притежава магистратура по Кондиционна подготовка. През 2020-та година защитава научно-образователна степен „Доктор“ в областта на Кондиционната подготовка на елитни спортисти с тема на дисертационния труд „Изследване на модели за развитие на скоростна издръжливост при футболисти“.

Специалист в работата с GPS системи за анализ на двигателната дейност.

Притежава треньорски лиценз “C”.

Кариерата си като кондиционен треньор започва през 2016-та година в академията на ФК Септември (София). Година по-късно става част от академията на ПФК Левски (София), работейки последователно с отбори от всички възрастови групи. От лятото на 2021-ва година работи с представителния отбор на ФК ЦСКА 1948.

От 19:30ч. презентатор ще бъде Иван Капитански с тема „Ролята на главния методист в отборите от Висшата Лига на Англия“.

Иван Капитански е на 33г.

През 12 годишната си треньорска кариера той заема различни функции във футболната сфера.

Пътят му минава през клубове като Марек, Брайтън енд Хоув Албиън, Барнет и Кристал Палас. Позициите му през тези години са били: треньор, методист, спортно-технически директор, директор на ДЮШ, ментор, анализатор и други.

Притежава УЕФА „А“ треньорски лиценз, The FA Advanced Youth Award (17-21), бакалавърска степен Coaching for Performance in Football, а в момента завършва магистратура Coaching and Analysis.

Понастоящем е треньор и анализатор в школата на Кристъл Палас и работи за Английската Футболна Асоциация (The FA) като ментор на треньори.

НАЧИНИ ЗА ДАРЕНИЕ:

Банка ДСК , клон Перник

IBAN : BG51STSA93000028755501

BIC : STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов
Титуляр на сметката: Стивън Валериев Бориславов

PayPal: steven_borislavov@abv.bg

https://pavelandreev.bg/kampanii/94/bydeshte-za-stivi?fbclid=IwAR1qorgMeEuhoM9yHATbccItbHkR6ErE7zIYXiNuInEuZ7SWVoRim1qdnYI