Футболни анализи

AКАДЕМИЯТА НА УУЛВЪРХЕМПТЪН (ЧАСТ 3) – АНАЛИЗИ И ИНДИВИДУАЛНО РАЗВИТИЕ

Продължаваме с документалната поредица от академията на Уулвърхемптън. Този път Адриан Ганчев ни заведе до стаята за анализи. Там заснехме това уникално видео, в което Ади и анализаторът на U9 до U14 възрастите в школата на вълците разкриват тайни от кухнята. Няма незададен въпрос – тук е всичко, което трябва да знаете за анализите и индивидуалното развитие чрез видео примери при подрастващите.

Ако искате да последвате Адриан Ганчев в Инстаграм, може да го направите тук.

Наскоро той поднови своя блог, в който предвижда да качва интересни материали. Линк към сайта – тук.

Накрая искаме да изкажем специални благодарности към Ива Красимирова, която помогна изключително много при монтирането на субтитрите! Тя е завършила бакалавър в Англия със специалност „Международен футболен бизнес“. Без нейна помощ, това видео нямаше да види бял свят скоро…

Ще се радваме тази статия да достигне до максимално голям брой хора. За целта имаме нужда от вашата помощ. Моля, споделете видеото в социалните мрежи, за да може то да достигне до по-голям кръг треньори и родители. Подобна безплатна информация е трудно да се намери, а ние го правим абсолютно безплатно с цел да помагаме на българския футбол да се развива. Смятаме, че по наш си начин, през годините успяхме да повлияем положително на развитието на играта у нас. Но нищо от това нямаше да бъде факт без подкрепата от ваша страна. Благодарим ви за всичко и нека заедно подобрим футболната среда в България!