Академията на Уулвърхемптън (част 1) – база, принципи, тренировки

За нас е удоволствие да представим първата част от поредицата за работата на академията на отбора от Висшата лига на Англия – Уулвърхемптън. Преди всичко, огромни благодарности на Адриан Ганчев за всичко, което направи, за да може този филм да види бял свят. В момента той е треньор в академията на вълците и води У14 формацията им. Притежава бакалавърска степен по човешка биология и физиология към университета в Екзитър и магистърска научна степен на тема „Изследване на нови методи за калкулиране на физическото натоварване в тренировъчния процес“ към университета в Уулвърхемптън. Бил е и отговорник за дейностите свързани със спортна наука към U18 отбора. Не на последно място Ади е изключително земен човек, който смятаме за наш съмишленик!

В поредица от видеа ще опитаме да представим академията на Уулвърхемптън в детайли, в каквито никога не сте си и помисляли, че може да видите. За нас не останаха неотворени врати! Наложи се да разделим документалния филм на няколко части, защото чисто суровият заснет материал е над 5 часа.

За тези от вас, които са родители на деца, горещо препоръчваме да погледнете и футболния лагер, който организираме този април в Уулвърхемптън. Повече информация може да намерите ТУК.

Ако сте пропуснали и някои от другите документални филми или полезни статии – може да ги видите в нашия блог. Последвайте ни и в Инстаграм, където качваме интересни снимки и видеа от цял свят:За нас да помагаме на българския футбол е мисия и кауза. Ако искате и вие да се включите в нея, горещо ви молим да споделите тази статия във всички социални мрежи, групи във фейсбук за родители, отбори и т.н. Няма никакъв смисъл от това, което правим, ако то не достигне до всеки треньор, дете, родител и човек, който поне малко иска да помогне на нашия футбол да се развие.

Приятно гледане…